Vilka är Starkmark?

Starkmark AB är ett mark & entreprenad -bolag etablerat runt Stockholm med omnejd. Starkmark har ett brett kontaktnät med stabila samarbetspartner och professionella underleverantörer —ett måste för att markarbeten ska fungera smidigt.

Vi håller alltid tidsplan med god kvalité och fackmässig standard pga våra projektledare som har tio års erfarenhet.

Jobba hos oss
Vi söker dig som vill arbeta som kalkylchef hos oss!

För att trivas i rollen är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende såväl inom som utanför den egna organisationen och har ett stort engagemang och driv samt egen initiativförmåga. Som person är du kommunikativ, noggrann och även analytisk lagd.

I rollen som Kalkylchef kommer du att ha en nyckelroll hos oss. Du initierar säljinsatser och kommer in i våra projekt i ett tidigt skede där du leder och fördelar kalkyl- och säljarbetet samt själv arbetar med kalkyler, kostnadsanalyser och rapporter. Du tecknar olika typer av inköpsavtal, räknar på alla typer av markarbeten och är den ansvarige kalkylatorn på företaget. Du arbetar i nära samarbete med Vd, övriga kalkylatorer våra projektledare och arbetsledare samt har mycket kund- och leverantörs kontakter.
Om du tycker de låter intressant? Sök jobb hos oss

Klimatmål
Starkmark bidrar aktivt till att uppnå Sveriges klimatmål. Det innebär noll nettoutsläpp av växthusgaser år 2045. Med grund i det består redan hela vår fordonsflotta av elbilar eller hybridbilar. Vi strävar alltid efter användning av ekologiskt byggmaterial och digitalisering av administration, dokumentation och projektering.
Allt för att tillsammans värna om klimatet och framtiden.